Beleef het Sieraad

Win een ontwerpsessie in het atelier van Goudsmid Margriet

Win een ontwerpsessie in het atelier van Goudsmid Margriet

Win een ontwerpsessie in het atelier van Goudsmid Margriet


Tijdens ‘Beleef Het Sieraad 2018’ op 3 november aanstaande, dé jaarlijkse open dag van de Goud- en Zilverbranche, stelt Goudsmid Margriet van 13.00 tot 17.00 uur de deuren van haar atelier open voor het publiek.

Met een unieke actie maak je tijdens Beleef Het Sieraad zelfs kans op een van de 2 ontwerpsessies t.w.v. € 95,-!

Gedragen goud; win een ontwerpsessie in het atelier van Goudsmid Margriet!
Dierbaar goud, helaas te vaak wordt het niet (meer) gedragen. Sieraden met een hoge emotionele waarde, te weinig gedragen of te weinig draagbáar. Juist ‘gedragen goud’ leent zich fantastisch als basis voor een persoonlijk, nieuw sieraad; draagbaar, uniek en helemaal van nu.

Tijdens Beleef Het Sieraad verloot Goudsmid Margriet 2 gratis ontwerpsessies waarin een uniek ontwerp wordt gemaakt, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen. Welk gedragen goud zou jij (weer) draagbaar willen laten maken? Laat weten waarom jíj een gratis ontwerpsessie zou willen winnen!

Kans maken? Kijk op de website (www.goudsmidmargriet.com) of de facebookpagina (@GOUDSMIDinDrenthe en @Margrietjewels) voor de voorwaarden en de actie.
 
Goudsmid Margriet

Markeweg 12
9468 BN Annen
telefoon: 06-54775767

atelier (uitsluitend volgens afspraak):
mail:        info@goudsmidmargriet.com
website:  www.goudsmidmargriet.com

webwinkel:
mail:        info@margrietjewels.com
website:   www.margrietjewels.com


Margriet is ruim 29 jaar Goudsmid, trotse eigenaar van de webwinkel Margriet Jewels en vierde eerder dit jaar het 10-jarig jubileum van haar eigen atelier dat sinds juni 2018 gevestigd is in het Drentse Annen. Een sfeervol atelier waarin herinneringen draagbaar worden. U kunt er terecht voor unieke, betaalbare sieraden; vervaardigd naar eigen ontwerp, ambachtelijk gesmeed van nieuw of gedragen goud, uit het atelier én de handen van Meester Goudsmid Margriet.