Beleef het Sieraad

Ontwerpwedstrijd MIO sieraden

Ontwerpwedstrijd MIO sieraden

Ontwerpwedstrijd MIO sieraden


Sieraden ontwerpwedstrijd
Zaterdag 3 november is de dag dat edelsmeden, juweliers en horlogemakers hun deuren openen om tijdens “Beleef Het Sieraad” een kijkje in de keuken te gunnen. Mio sieraden doet hier vanzelfsprekend ook aan mee. Op deze manier willen we ons ambacht, passie en natuurlijk onze prachtige sieraden en horloges onder de aandacht brengen. We nodigen je van harte uit om ons een bezoek te brengen. Om deze dag extra feestelijk te maken organiseren we een sieraden ontwerpwedstrijd. In de categorieën jong en oud wordt door ons een sieraad uitgekozen dat we voor de winnaars van zilver zullen vervaardigen.

Ben jij creatief?
Heb je altijd een eigen sieraad willen ontwerpen? Loop je rond met mooie ideeën? Download dan ons formulier. Maak een mooie duidelijke tekening, plaats hierbij eventuele verdere uitleg en bijzonderheden. Vul het verder volledig in. Je mag ook extra bijlagen toevoegen. Lever het formulier uiterlijk zaterdag 4 november bij ons in of mail het naar info@miosieraden.nl. Jonge ontwerpers t/m 16 jaar kunnen het formulier voor de jeugd gebruiken.

De uitslag
In week 45 zullen we de twee winnende ontwerpen en de bedenkers bekendmaken op onze Facebook pagina. De winnaars krijgen ook bericht via e-mail. Vervolgens zullen we in gesprek gaan om de sieraden uit te voeren. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Ingezonden tekeningen blijven in ons bezit. Het intellectuele eigendom berust bij de ontwerpers. Maak daarom geen inbreuk op rechten van derden.

Voor meer informatie en het downloaden van het formulier: http://miosieraden.nl/ontwerpwedstrijd/

De winnende ontwerpen van Beleef Het Sieraad 2017: