Beleef het Sieraad

Lustrum Beleef Het Sieraad bij Valentine Juwelier

Lustrum Beleef Het Sieraad bij Valentine Juwelier

Lustrum Beleef Het Sieraad bij Valentine Juwelier


 
Op zaterdag 2 november 2019 stellen Nederlandse juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers hun winkels en ateliers weer open voor publiek. 

Het is dit jaar de vijfde keer dat de Goud- en Zilverbranche het publiek de gelegenheid geeft om alles te weten te komen over de facetten van dit moderne ambacht met rijke historie. 

Valentine Juwelier doet ook mee aan de lustrumeditie van Beleef Het Sieraad. 
Op zaterdag 2 november zal het team van Valentine Juwelier hun bezoekers welkom heten op Essenlaan 18 in Ter Aar en een kijkje laten nemen in de keuken van de goudsmid en de klokkenmaker.

De goudsmid geeft ‘s ochtends in zijn werkplaats van 10.00 uur tot 13.00 uur een demonstratie zilver smelten. Daarna laat hij zien hoe hij er plaatmateriaal van trekt.
Van 14.00 uur tot 16.00 uur geeft de klokkenmaker een demonstratie en uitleg waarom een mechanische klok om de zes jaar onderhoud nodig heeft.
 
U bent van harte welkom. De koffie en thee staat klaar met iets lekkers. Deze dag geeft Valentine Juwelier goodiebags weg met medewerking van leveranciers van verschillende merken die wij hanteren. Op=Op

Kom naar Valentine Juwelier en Beleef Het Sieraad!

Meer informatie over deze dag: valentinejuwelier.nl