Beleef het sieraad

Glaasje bubbels met goud in Bredevoort

Glaasje bubbels met goud in Bredevoort

Glaasje bubbels met goud in Bredevoort


Atelier Elcerlyck en de Klokkenmaker willen het in Bredevoort  breder uitdragen door lokale ondernemers in en rondom Bredevoort de kans te geven zich ook op deze dag te presenteren.

Atelier Elcerlyck
Bij Elcerlyck zullen diverse demonstraties plaatsvinden, zoals het laseren van een vingerafdruk, en zal er uitleg worden gegeven over de vele mogelijkheden voor het vervaardigen van een uniek en persoonlijk sieraad. Tevens kan het zomaar zijn dat een bezoeker aan het atelier van Luci Aversteeg de gouden handdruk krijgt in de vorm van een gratis sieraad!
Ondernemers in Bredevoort
Froukje Koolenbrander-Jansen zal aanwezig zijn met de persoonlijke “gouden reistip”, Nails by Renee zal gouden nagels lakken en  ‘t Olde Pietepol verkoopt zelfgemaakt ijs onder het mom van “het witte goud”. Ook is dit jaar weer Middeleeuws Restaurant Bertram van de partij met een “pareltje voor op de tong” en een briljant getapt biertje.

Jan Ubels
Bij de Klokkenmaker Jan Ubels maakt u een reis door de tijd en zal uitgelegd worden wat het vak van horloge en klokkenmaker inhoud. Op de toonbank staat een vaas van 60 cm hoog met een doorsnede van 15 cm die vol zit met horloge uurwerken. De bezoeker mag raden hoeveel uurwerken er in de vaas zitten en maakt daarmee kans een Laco horloge t.w.v. € 198.00 te winnen! 

Een hart van goud
Onder de naam “een hart van goud “ sponseren we tevens een goed doel door de armbanden die gemaakt zijn van de reddingsvesten voor de overtocht naar Griekenland door vluchtelingen te verkopen.

De armband is ontworpen en gemaakt door Omar Munie, de zogenaamde “Omarmband” en zullen worden verkocht door Eliane de Leeuw. Om dit alles kracht bij te zetten hebben we Wilma van der Donk en Henk Gerrits uit Groenlo bereid gevonden hun verhaal te doen over hun bevindingen bij de hulp op het Griekse eiland Lesbos.     
   
 
Bij binnenkomst ontvangen alle bezoekers een glaasje bubbels met goud!

Aanvang Zaterdag 4 november van 11.00 – 18.00 uur

Prinsenstraat 6 Bredevoort.