Beleef het Sieraad

Drie goudsmeden op een rij

Drie goudsmeden op een rij

Drie goudsmeden op een rij


Beleef het Sieraad, alweer de vijfde editie, de open dag in de sieraden- en horlogebranche.

Neem je sieraden mee en laat ze nakijken en beoordelen door Uurwerkmaker CORA en goudsmid TILS.
Wij geven advies over de staat van het sieraad.
En wie weet maken wij jouw sieraad ter plekke mooi schoon! Zodat je weer gaat schitteren!

Stel vragen en laat je verwonderen door dit prachtige ambachtsvak.
Maak op deze dag ook kans op een GRATIS bijou kist gevuld met sieraden en een horloge!
 
Drie goudsmeden op een rij!
Sieraden schitteren en fonkelen en zijn van emotionele waarde! Een verlengstuk van jezelf. Omdat sieraden zo bijzonder zijn worden ze met veel liefde gemaakt.
En dat is wat wij willen laten zien tijdens Beleef Het Sieraad.
 

Tijdens deze dag zetten wij het werk van 3 goudsmeden in het zonnetje. Deze goudsmeden zijn geïnspireerd door hun kleurrijke thuisstad Barcelona. 

Het werk van Daniel Vior zijn ware kunststukjes en zijn verrassend heel erg draagbaar. Als je een sieraad van Vior draagt zit het als gegoten. Zijn werk is van zilver in combinatie met emaille. Een zeer luxe uitstraling voor zeker een betaalbare prijs.

 


 
 
Het werk van Arior zijn weer andere kunstwerkjes. Deze hebben een ruwe uitstraling, het is net of het zo uit de aarde komt. Dit is van zilver waar de emaille met het zilver wordt gefuseerd waardoor het een ruw oppervlakte krijgt met kleur.
 
 
 

Het werk van Audar by Enric Torres is weer een andere stijl. Enric werkt graag met contrasten, het donkere tegenover het licht en gecombineerd met het gele van goud. Zijn sieraden bestaan uit zilver met 18 karaats goud.  Een echt design die draagbaar is maar ook zeker weer betaalbaar.   Om deze dag nog specialer te maken mogen wij bij aankoop van deze prachtige werkstukjes een kadocheque meegeven t.w.v. 10% van de aankoopbedrag. Deze kan u dan weer besteden bij uw volgende aankoop van een nieuw sieraad bij één van de drie goudsmeden, namelijk Daniel Vior, Arior of Audar.