Beleef het sieraad

Collectie presentatie ´Japonais´

Collectie presentatie ´Japonais´

Collectie presentatie ´Japonais´

 
Naast het open atelier, waar je over de schouder van de goudsmid kunt meekijken, presenteert Oogst goudsmeden de nieuwste sieraden collectie ‘Japonais’, die afgelopen week gelanceerd is.
Deze verrassende collectie is geïnspireerd op de droomreis naar Japan die Ellen en Lotte hebben gemaakt. De reeks exclusieve, kleurrijke en vrolijke sieraden kun je nu allemaal ontdekken in de winkel, die in Japanse stijl is ingericht.
 
De allermooiste tempels bezochten we in Kyoto. Hier zagen we beeldschone kiezeltuinen, een mega bamboebos, koi vijvers, pagodes, torii poorten, boeddha's en prachtig gesnoeide bomen & planten.
In het overweldigende Tokyo zagen we fenomenale patronen en kleurcontrasten in Woodblock prints, Kamon, Tenugui, Kalligrafie en Kimono’s.
Dit alles hebben we laten doorsijpelen naar onze ‘Japonais’ collectie. Speciaal ontworpen voor wie oog heeft voor verfijnde details en wie wel houdt van een vleugje Japan. Kom kijken! Dan vertellen we graag over de totstandkoming van deze serie unieke stukken.
 
Ben je zelf op reis geweest en wil je een sieraad laten vervaardigen die de essentie vangt? Neem de meest treffende foto mee en we zullen een prachtontwerp voor je maken.

Voor meer informatie: www.oogst-sieraden.nl