Beleef het Sieraad

Beleef Het Sieraad 2018 groot succes bij Goudsmid Margriet

Beleef Het Sieraad 2018 groot succes bij Goudsmid Margriet

Beleef Het Sieraad 2018 groot succes bij Goudsmid Margriet


“Met een brede glimlach op mijn gezicht, sluit ik tegen 16.30 uur de buitendeuren van mijn atelier. Een glimlach die zowaar nog breder is dan die van een aantal uren terug, toen ik diezelfde deuren opende in het kader van Beleef het Sieraad 2018.

Beleef het Sieraad 2018 was een mooie editie, een editie waarin ik kan terugkijken op veel bezoekers, veel belangstelling voor mijn stukken en het ambacht van goudsmeden. Ik ben trots op mijn vak, trots op mijn werk en vertel er met plezier over en, zo blijkt, het is júist dat plezier wat aanstekelijk werkt. De hele middag heb ik bekende maar vooral ook nieuwe mensen mogen ontmoeten en ontvangen in mijn Drentse atelier. En zo hoort Beleef het Sieraad te zijn; toegankelijk.

Met demonstraties, de mogelijkheid mijn collectie (Margriet Jewels) te zien, passen en voelen vlóog de middag om. De Facebookactie waarbij twee gratis ontwerpsessies werden verloot, waren in de weken voorafgaand aan Bleef het Sieraad goed gezien en veel gedeeld, de deelname was overweldigend. Om 15.00 uur is het moment de winnaars bekend te maken, een feestje. Met 1 van de winnaars is de afspraak voor de ontwerpsessie reeds gepland, zij werd opgegeven door haar dochter en vriendin. De wens is een mooi herinneringssieraad te ontwerpen en laten smeden, een uniek en dierbaar sieraad dat herinnert aan haar overleden man.
 
Ik maak een kop thee en plof in de stoel achter mijn werkbank. En dan betrap ik mezelf; die glimlach gaat vandaag van mijn gezicht niet meer af; het was een mooie dag.”
 
Goudsmid Margriet, Annen”

Goudsmid Margriet
Markeweg 12
9468 BN Annen
telefoon: 06-54775767

atelier (uitsluitend volgens afspraak):
mail:        info@goudsmidmargriet.com
website:  www.goudsmidmargriet.com

webwinkel:
mail:              info@margrietjewels.com
website:        www.margrietjewels.com