Beleef het Sieraad

Ambachtsatelier Jacqueline Jimmink open tijdens Beleef het Sieraad op 2 november

Ambachtsatelier Jacqueline Jimmink open tijdens Beleef het Sieraad op 2 november

Ambachtsatelier Jacqueline Jimmink open tijdens Beleef het Sieraad op 2 november


Ambachtsatelier Jacqueline Jimmink
staat voor passie, traditioneel vakmanschap en ambitie

 
JMJ Ambachtsatelier neemt deel aan het landelijke initiatief Beleef het Sieraad.
JMJ Ambachtsatelier in het hartje van Den Burg op Texel houdt zaterdag 2 november van 14.00 tot 17.00 uur een open atelier en toont haar bijzondere en exclusieve ambachten hand graveren en emailleren. Tevens wordt de mogelijkheid gegeven deze ambachten zelf te ervaren door te doen en te maken tijdens de mini workshop.

Ben jij benieuwd hoe een handgraveur sieraden graveert of hoe zo’n ontwerp tot stand komt? Of draag je graag sieraden en vind je het leuk om hand gegraveerde en geëmailleerde sieraden te bekijken? Neem dan op zaterdag 2 november tijdens “Beleef Het Sieraad” een kijkje achter de schermen van JMJ Ambachtsatelier in Den Burg op Texel.

Handgraveur Jacqueline Jimmink nodigt je van harte uit. Bovendien maak jij dan kennis met haar collectie en kun je genieten van de sieraden en andere metalen gebruiksvoorwerpen die ze heeft vervaardigd.
In het veelzijdige en allround Ambachtsatelier Jacqueline Jimmink worden op ambachtelijke wijze handgravures en emailles vervaardigd in metalen voorwerpen zoals juwelen, gespen, geweren, messen, zilverwerk en uurwerken.
 
Jacqueline Jimmink is lid van het Nederlands Gilde van Goudsmeden als Meestergraveur Meester Nederlands Gilde Goudsmeden (Meestergraveur MNGG)
Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het ambachtsatelier op het eiland Texel  in het centrum van Den Burg op Vogelenzang 19. Voor meer informatie & reservering: mail info@jacquelinejimmink.com of bel 06. 23444297. Of bezoek www.jacquelinejimmink.com