Beleef het Sieraad

3 november topdag bij Edelsmederij Puur & Pracht

3 november topdag bij Edelsmederij Puur & Pracht

3 november topdag bij Edelsmederij Puur & Pracht


Na de inschrijving voor Beleef Het Sieraad en mijn idee om die dag ook mijn eerste eigen collectie te lanceren, ging in aan de slag met alle voorbereidingen.

Sieraden maken, atelier op orde, social media inplannen, maar natuurlijk aan de slag met alle info en tips van Beleef Het Sieraad.

De flyer aanpassen en verspreiden en voorbereiden van het werk dat de bezoekers mochten doen. Zaagoefeningen in alpaca en messing. Daarnaast mochten vooral mijn lopende opdrachten er niet onder lijden, dus even een hele drukke en leuke tijd!

De dag breekt aan, alles staat klaar. De sieraden mooi geëtaleerd, hapjes op tafel, drankjes gekoeld; De deuren gaan open om 10 uur!
Meteen staat de eerste bezoeker voor de deur, geïnteresseerd in mijn werk, ideeën en de dag! De bezoekers blijven stromen en nemen plaats aan tafel om te zagen, passen sieraden en stellen vragen of laten opdrachten achter. Tijd om zelf achter de werkbank plaats te nemen heb ik niet, het laten zien van een soldering en het smelten van goud blijft daardoor achterwege.

De bezoekers genieten van hun drankje, maken een praatje, bekijken alle sieraden en beleven!

Ik heb genoten van alle leuke reacties op de dag zelf en de week erna! Wat mij betreft een topdag die zeker voor herhaling vatbaar is!
 
Groet Monique van Dorp
Edelsmederij puur & pracht