Beleef het Sieraad

BELEEF HET MEE, HET EERSTE WEEKEND VAN NOVEMBER!

Beleef Het Sieraad 2020!


Bezoekers zijn welkom tijdens Beleef Het Sieraad bij alle deelnemers in heel het land!

Klik hier voor alle deelnemers!
 
Beleef Het Sieraad is de open dag in de sieraden- en horlogebranche. Op deze dag openen alle deelnemers de deuren en laten hun mooie ambacht zien door middel van verschillende activiteiten, zoals workshops en demonstraties. 

De zesde editie van Beleef Het Sieraad vindt dit jaar plaats in het eerste weekend van november op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 november. 

Alle deelnemende locaties hanteren de RIVM regels. Zij zullen er alles aan doen om uw bezoek veilig en prettig te maken. er is dus voldoende ruimte en tijd om het mooie ambacht te bewonderen.
Volg ons ook op Facebook en Instagram, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de deelnemers en alles wat 'Beleef het Sieraad' te bieden heeft.

Beleef het Sieraad op Facebook en Instagram!

Hieronder het laatste nieuws
Vorige pagina

Laatste Nieuws

Beleef Het Sieraad: branche in de spotlights

Beleef Het Sieraad: branche in de spotlights


De landelijke promotieactie Beleef Het Sieraad is niet meer weg te denken uit de branche! Lees in onderstaand artikel een aantal enthousiaste verhalen van de deelnemers van vorig jaar.


 
Meer lezen...
Beleef Het Sieraad 2018 groot succes bij Goudsmid Margriet

Beleef Het Sieraad 2018 groot succes bij Goudsmid Margriet


“Met een brede glimlach op mijn gezicht, sluit ik tegen 16.30 uur de buitendeuren van mijn atelier. Een glimlach die zowaar nog breder is dan die van een aantal uren terug, toen ik diezelfde deuren opende in het kader van Beleef het Sieraad 2018.


 
Meer lezen...
Sieraden in de Spotlights

Sieraden in de Spotlights


Voor de derde keer deed een groot aantal juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers mee aan Beleef Het Sieraad, dé open dag voor de sieranden- en horlogebranche. Deze keer, op 4 november, was het aantal deelnemers weer gestegen ten opzichte van voorgaande edities. 


Meer lezen...
Beleef het Sieraad 2016

Beleef het Sieraad 2016


Op 5 november vond de tweede editie van de nationale promotieactie Beleef het Sieraad plaats. Op die dag hadden veel juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers flink wat extra traffic in winkel of atelier. 


Meer lezen...
Vorige pagina