Beleef het Sieraad

BELEEF HET MEE, HET EERSTE WEEKEND VAN NOVEMBER!

Beleef Het Sieraad 2020 geannuleerd!


LET OP: Beleef Het Sieraad 2020 gaat niet door!
 
Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdagavond 13 oktober j.l. over het gestegen aantal coronabesmettingen en de verscherping van de maatregelen heeft de organisatie van Beleef Het Sieraad besloten om de open dagen in de branche dit jaar NIET door te laten gaan.

De situatie is helaas van dien aard dat het niet verantwoord zou zijn om een evenement te laten plaatsvinden waarbij onze klanten een kijkje achter de schermen krijgen en technieken worden gedemonstreerd. Uiteraard is dit zeer spijtig maar de gezondheid van u en onze medewerkers staat voorop. Uitstel is overigens geen afstel; wij houden u op de hoogte.

Ondertussen kunt u gewoon bij onze leden terecht voor de prachtige producten en attente service die u gewend bent. Zoek een aangesloten ondernemer bij u in de buurt via onze website www.fgz.nl en volg onze sociale-mediakanalen op Facebook en Instagram @TijdvoorGoudenZilver voor nieuws over de branche en onze producten.

 Bezoekers zijn welkom tijdens Beleef Het Sieraad bij alle deelnemers in heel het land!

Klik hier voor alle deelnemers!
 
Beleef Het Sieraad is de open dag in de sieraden- en horlogebranche. Op deze dag openen alle deelnemers de deuren en laten hun mooie ambacht zien door middel van verschillende activiteiten, zoals workshops en demonstraties. 

De zesde editie van Beleef Het Sieraad vindt dit jaar plaats in het eerste weekend van november op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 november. 

Alle deelnemende locaties hanteren de RIVM regels. Zij zullen er alles aan doen om uw bezoek veilig en prettig te maken. Er is dus voldoende ruimte en tijd om het mooie ambacht te bewonderen.
Volg ons ook op Facebook en Instagram, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de deelnemers en alles wat 'Beleef het Sieraad' te bieden heeft.

Beleef Het Sieraad op Facebook en Instagram!